Meteo Gouda : Netwerk van weerstations te Gouda
Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal) is een amateur weerstation en is gelegen in de Goudse wijk Bloemendaal, 100 meter van de Kinderboerderij 'De Goudse Hofsteden'. Het weerstation staat dus in de bebouwde kom (Stads Station). Op 1,5 meter boven het maaiveld worden de weergegevens gemeten. Meting van de windsnelheid vindt plaats op een hoogte van ongeveer 10 meter vrijwel niet gehinderd door obstakels in de buurt. Hiermee komt de classificatie van het weerstation, volgens de normering van De Vereniging voor Weerkunde en Klimatologie, uit op de codering 'STr'. Lees hier meer over de classificatie van weerstations.

Het weerstation is van het merk Davis type Vantage Pro 2. Weatherlink is de software die wordt gebruikt voor het verzamelen en het verwerken van de gegevens. Elke 10 minuten worden de actuele gegevens van dit weerstation ge-upload naar deze website.

Met Hetweeractueel.nl, MeteoConsult, Meteo Haaglanden, KNMI en het Benelux Weernetwerk is een samenwerkingsverband gesloten. Op Hetweeractueel.nl en het Benelux Weernetwerk worden de gegevens van dit weerstation, en van vele andere amateur-weerstations weergegeven. Ook worden de gegevens van dit weerstation doorgegeven aan MeteoConsult. Als tegenprestatie levert MeteoConsult dagelijks de weersverwachting voor de regio waarin het Weerstation Gouda (bloemendaal) is gelegen. Zie hiervoor Weersverwachting.
De website van Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal)  is te bezoeken via www.meteo-gouda.nl en via www.weerstation-gouda-bloemendaal.nl
Wilt u de weerbanner van Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal) gratis op uw website? Kopieer dan de html code naar uw website. Aanbrengen van wijzigingen in de code is niet toegestaan. Meteo Gouda stelt het zeer op prijs als u ons informeert wanneer u de banner gebruikt.

Wilt u een weerbanner op maat? Neem dan contact met ons op. Wij zullen deze gratis voor u verzorgen.
Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal)
Gratis weerdata, weerbanner
Contact met Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal)
Contact met het weerstation? Stuur een e-mail naar meteo-gouda.nl met voor de @ info (dit om spam te voorkomen).
Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal) op Facebook
Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal) levert ook op eenvoudige wijze een gedetailleerde weersvoorspelling voor iedereen die de Facebook 'vind ik leuk' button heeft geklikt en dus de fanpage van het Weerstation op Facebook ondersteunt.

Kijk op het meteogram op tabblad Weersverwachting. Staat je woonplaats er niet bij en heb je wel de 'vind ik leuk' button geklikt, plaats dan even een verzoekje op de fanpage of stuur een e-mail (zie hierboven 'contact met Meteo Gouda). De plaats zal dan zo spoedig mogelijk worden toegevoegd.

De volgende woonplaatsen zijn inmiddels opgenomen:
- A: Almere (Buiten), Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost,
- B: Barendrecht, Benthuizen, Berkel, Bussum,
- C:
- D: Delft, Dordrecht, Driehuis (nh),
- E: Egmond-Binnen,
- F:
- G: Groningen,
- H: Hagen (de), Hoorn,
- I:
- J:
- K:
- L: Lakes Charles (us), Lelystad (Haven),
- M: Moordrecht, Muiden,
- N: Nieuw-Loosdrecht, Nijkerk, Nijmegen,
- O:
- P: Purmerend,
- Q:
- R: Reeuwijk, Reeuwijk-Dorp, Rotterdam,
- S: Sandpoort-Noord,
- T:
- U: Utrecht,
- V: Vlaardingen,
- W: Waddinxveen,
- X:
- Y:
- Z: Zandvoort, Zoetermeer.

Meteo Gouda : Weerstation Gouda (Bloemendaal) bedankt iedereen voor het supporten van de Facebook fanpage.
Volg ons:
© Copyright Meteo Gouda | www.meteo-gouda.nl | Weerclub Gouda | www.weerclubgouda.nl |                                                                                  | Disclaimer  |